GAZİANTEP / NİZİP - Salih İlhan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumiz Beden Eğitimi Ögretmeni İhsan Arslan ve öğrencileri okulumuzu spor müsabakalarında başarı ile temsil etmeye devam ediyor.Okulumuz olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz 23-24/03/2024 tarihinde Niğde ilinde yapılan okullar arası Bilek Güreşi Yıldızlar Bölge birinciliği yarışmasına katılarak derece yapmışlardır. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İhsan Arslan ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

*RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR*

Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutmak adına okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerinin değerli katkılarıyla bir iyilik hareketi başlattık. Herkes dilediği miktarda katkı sundu. Biraraya getirdiklerimizle ilçe bakkallarımızdan alışveriş yapılabilecek bağış kartları satın aldık. Bu alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.  Bu iyilik hareketiyle Ramazan da yardımlaşmanın mutluluğuna varırken ilçe esnafımızın, bakkallarında bu kazanca ortak olmalarını sağladık. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizle.

Mrt

Okulumuzda yapilan deprem tatbikatından görüntüler

Şbt

Okulumuzda dilimizin zenginlikleri konu başlığı altında deyim ve atasözü okumaları etkinlikleri yapıldı. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Dede Korkut hikayeleri konulu etkinliğimizden görüntüler

Ara

Dilimizin zenginlikleri başlığı altında okulumuzda etkileşimli kitap okuma etkinliği çalışmamızdan görüntüler.

Ekm

Okulumuzun düzenlediği Mevlidi Nebi programı ve  Siyer yarismasindan kareler. Okulumuz  bu yarışmada birinci olmuştur.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

2022/2023 LGS BAŞARI TABLOMUZ